Garden Butik & Apart Hotel Denemeye Deger mi ?

Samuag

New member
Garden Butik & Apart Hotel Denemeye Değer mi?

Garden Butik & Apart Hotel, Didim’de konforlu bir konaklama sunar. Aşağıda bu otel hakkında detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Garden Butik & Apart Hotel Hakkında Genel Bilgiler Nelerdir?
Denize sıfır konumunda yer alan tesisin plajından denize girilebiliyor. Plajı kumsal olan tesisin denizi de kum zeminli ve sığ. Standart veya apart oda seçenekleri sunan tesisin standart odalarında mutfak mevcut değildir. Apart odalarda mutfak, mutfak gereçleri, her odada klima, LED TV, koltuk takımı, balkon, çamaşır makinesi, buzdolabı, ücretsiz kablosuz internet (Wi-Fi), elbi devamı...
Bu bilgiler, otelin sunduğu atmosferi ve olanakları anlamak için oldukça faydalıdır.

Garden Butik & Apart Hotel Özellikleri Nelerdir?
Garden Butik & Apart Hotel, misafirlerine aşağıdaki olanakları sunar:
- Emanet Kasa
- 24 Saat Resepsiyon
- Sigara İçilebilen Alan
- Kablosuz İnternet
- Plaj Şemsiyesi
- Isıtma Sistemi
- Mini Market
- Özel Plaj
- Halk Plajı
- Transfer Hizmetleri
- Şezlong
- Otopark
Bu özellikler, tatilinizi daha keyifli hale getirebilir.

Garden Butik & Apart Hotel Konum Bilgisi Nedir?
Gezilip Görülecek Yerler
İasos Antik Kenti: 28 km
Didyma Antik Kenti: 23 km
Apollon Tapınağı: 23 km
Akbük Halk Plajı: 100 m
Lunapark: 15 km
Altınkum Plajı: 15 km
Havalimanı
Muğla Milas Bodrum Havalimanı: 46 km
Aydın Airport (CII): 63 km
Otogar
Didim Otogarı: 21 km
Toplu Taşıma
Otobüs Durağı : 1 km
Plaj / Deniz
Bodrum Barlar Sokağı: 39 km
Bu konum, Didim’nın keyfini çıkarmak için stratejik bir noktada yer alır.

Garden Butik & Apart Hotel, tatilinizi özel kılmak için Didim’da harika bir tercih olabilir. Daha fazla bilgi için otelin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Garden Butik & Apart Hotel ile ilgili bilgiler, tesisin sunduğu imkanları ve saatleri kapsamlı bir şekilde yansıtmaktadır. Güncel detaylar için Garden Butik & Apart Hotel resmi kanallarına göz atabilirsiniz.

Garden Butik & Apart Hotel hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

Sunulan bilgiler, kullanıcıların deneyimlerine dayalı genel tavsiyeleri kapsamaktadır.